Hvilken elektriker skal jeg bruke?

I følge Brønnøysundregisteret er det over 850 registerte firmaer med næringskode 43.210, som er elektrisk installasjonsarbeid. Hvis man bruker segmenteringverktøyet til katalogen PROFF, finner man at det er 801 bedrifter i Oslo som har samme næringskode. Så ca 800 er et mer riktig antall på elektrikerfirmaer i Oslo. PROFF renser listene sine ofte, og vil også fjerne bedrifter som er duplikater, nedlagt, opphørt osv. basert på manuell rens.

Så med et snitt på ca 5 elektriker pr firma har vi da 4000 elektrikere og elektroingeniører i Oslo? Hvis man ser på antall medlemmer hos El og IT forbundet og NITO som organiserer mange elektrikere og ingeniører i elektrobransjen er det i nærheten.

automatsikringer
Lurt på hva fargene på sikringene dine betyr? En elektriker ville svart: Rødt er 10 A, gult er 25 A, svart er 35 Amper. Dog dette kan variere fra produsent til produsent av elektrokomponenter.

Mange tror nok at de fleste elektrikere skrur mest stikkontakter og dimmere i private boliger. Men det er overraskende få firmaer som kun gjør dette. De aller fleste gjør oppdrag for andre bedrifter, installerer i nybygg og næringsbygg og vedlikehold. Tar man firmaer som Bravida med 2000 ansatte i Norge ser man at fokuset ligger på store eiendoms og industriprosjekter.

Så hvor finner JEG som privatperson en elektriker som tar privat oppdrag? Ta et raskt Google Søk, da vil ofte elektrikerfirmaene være rettet mot privatmarkedet.

Ring oss nå

Tilbud / Befaring

Privatperson / bedrift?:

Område:

Tjeneste:

Tilbud / Befaring