Installasjon av platetopp / induksjonstopp i Oslo

Det er alltid stas når du skal til med montering av platetopp. En ny platetopp bidrar til å fornye kjøkkenets helhetlige design. Det er derimot viktig at du går til anskaffelse av en platetopp, som passer til ditt bruk. Du bør derfor forhøre deg med fagkyndige før du bestemmer deg for hvilken platetopp, som passer for deg.

For at kjøkkenet ditt skal gi et godt førsteinntrykk, bør platetoppen passe til benkeplaten. Du bør derfor ta utgangspunkt i benkeplaten før du bestemmer deg for hvilken platetopp som passer. Du kan bestemme dette ut fra både design, bruksområder og ikke minst prisklasse. Du kan i dag velge mellom både keramisk  og induksjonstopp.

Montering av induksjonstopp i din bolig

Når du har funnet riktig platetopp, bør du se til at monteringen foregår riktig. En montering av platetopp krever gjerne at du har tilgang til fagfolk. Dette for at arbeidet skal bli utført riktig. Det kan også være nødvendig med en ny kurs til induksjonstopp på kjøkkenet. Dette gjelder spesielt deg som bor i en eldre bolig

I forbindelse med en installasjon av en platetopp er det mye som skal tas hensyn til. Det er viktig å sørge for at sikringsskapet opplyser om riktig kursfortegnelse. Denne kursfortegnelsen gir deg informasjon om amperestyrke og hvor de ulike kursene går. Dersom dette ikke fungerer tilstrekkelig, kan du risikere at du ikke kan benytte alle platene samtidig.

Få en vurdering av fagfolk

Det er viktig å følge instruksjonene i forbindelse med montering av induksjonstopp, på kjøkkenet ditt. I enkelte tilfeller kan det også være nødvendig med ny kurs til kjøkken. En installasjon av en platetopp krever derfor at du bruker litt tid på forberedelser.

 

Det kan da være nødvendig å kontakte en elektriker eller andre fagfolk, for en faglig vurdering. Slik sørger du for at en installasjon av platetopp foregår på riktig måte. Du velger selv om du ønsker en montering av induksjonstopp, eller om det er nok med en vanlig keramisk platetopp.

Få tilbud

Motta tilbud

Ønsker du å ringe?
TLF: +47 21 98 47 09

Motta tilbud

Ring oss nå

Tilbud / Befaring

Privatperson / bedrift?:

Område:

Tjeneste:

Tilbud / Befaring