Varmepumpe

Vi ønsker å hjelpe våre kunder med intelligent oppvarming og minimalisering av energiforbruk. På denne måten kan vi bidra til strømbesparelse og samtidig gjøre en innsats for miljøet. Vi tilbyr løsninger for alle typer boliger og næringsbygg. Sammen med våre rørleggere og elektrikere har vi den kompetansen som trengs for å kunne levere et fullverdig og energibesparende anlegg.

Hva er en varmepumpe?
Varmepumpe er en elektrisk drevet pumpe som henter gratis varme fra omgivelsene. Varmen kan hentes fra uteluften, fra borehull eller fra sjøvann. For hver kWh kjøpt elektrisk energi varmepumpen bruker, leverer den tilbake ca fire kWh varme, og noen ganger enda mer. En varmepumpe virker som et omvent kjøleskap. En varmepumpe kan hente varme fra uteluften helt ned til -20 grader.

Montering av varmepumpe
Vi på Skikkelig Elektriker Oslo er nøye med at våre kunder skal være fornøyde med sitt kjøp av varmepumpe. Derfor har vi tilknyttet oss dyktige montører som har gjennomført et grundig utdanning,  som gjør dem kompetente til å utføre en fagmessig montering fra A – Å. 

En vellykket montering er når man har utført arbeidet helt riktig. Det kreves mye spesialverktøy, slik som vakuumpumper og bøye- og flenseverktøy. Anlegget skal trykksettes riktig, og det skal være 100 prosent tett da anlegget har en lukket krets. Det holder ikke med 99,99 prosent. 

Andre installasjoner med korte rør og gjør-det-selv-utstyr gir økt fare for ulykker. Tall fra det internasjonale energibyrået IEA viser at over 90 prosent av feil ved slike anlegg i dag skyldes monteringsfeil, ikke materialsvikt. Vi kan foreta montering innenfor det sentrale Oslo området. 

Det er tillegg for betong boring og ekstra lange strekk mellom innerdel og ytterdel. For alle andre områder kan vi ikke tilby noe montering pr idag. Ved installasjon av varmepumpe er det viktig at autorisert montør benyttes, ellers vil ikke garanti gjelde. Ønsker Dere montering, må dere kontakte oss for en avtale. Dette kan gjøres enten på: tlf. 21 98 47 09 eller ved kontakt oss under kundeservice. Vi jobber med å få til en landsdekkende avtale med montører. 

For å oppnå ovenevnte besparelser må man ta hensyn til følgende:
– Økning av innetemperatur utover dagens nivå krever energi.
– Oppvarming av større areal enn i dag  krever energi. Varmepumpen sirkulerer varm luft i boligen og tilfører nødvendig varme.
– Ved bruk av systemet til kjøling på sommeren vil dette kreve noe strømforbruk som ikke er tatt med i beregningen.

Få tilbud

Vi svarer normalt innen 24 timer, hvis du ikke kan vente ring: 21 98 47 09

Ring oss nå

Tilbud / Befaring

Privatperson / bedrift?:

Område:

Tjeneste:

Tilbud / Befaring