Sikkerhets og Alarmsystem bolig

Vi leverer et stort sortiment av utstyr for innbruddsalarmer. Vi har FG-godkjente alarmsentraler for både bolig og næring, med tilhørende komponenter.
Det er ingen fornøyelse å komme hjem fra ferie og oppdage at Tv’n og alt sølvtøyet er borte. Tyveri og innbrudd øker dramatisk, og mange ser nødvendigheten i å sikre sin bolig eller bedrift. Med en innbruddsalarm vil du føle deg tryggere samtidig som alarmen virker preventivt for tyven.

Vi installerer og foretar årlig kontroll og service på brann og tyverianlegg, både små og store anlegg. Ta kontakt for et tilbud!

Vi installerer larm hjemme - Billig alarm til hjemmet

Hjem og kommersielle sikkerhetssystemer kan være utformet av elektrikere som passer kravet av eiendommen. Spesifikasjonen kan variere sterkt i kostnader og også kompleksiteten av installasjonen. Erfarne og kvalifiserte elektrikere kan tilby en løsning som vil passe med dine krav og personlige behov.

Selv de mest grunnleggende av inntrenger alarmer kan bistå din sikkerhet, men dyrere innbruddsalarm systemer installert av elektrikere vil tilby flere muligheter. Du kan ha fullt overvåket alarmsystemer, som tilbyr en enda større avskrekkende for innbruddstyver. Overvåkede alarmer har muligheten til å kontakte politiet, da et innbrudd har skjedd og tilbyr også brannsikkerhet i enkelte tilfeller.

Elektrikere også installere dør oppføring systemer, mye som de du ser i hoteller og studentboliger. Disse systemene kan også har lyd-og / eller lyd pluss CCTV tilføyelser hvis nødvendig. Elektrikere vil utforme et system for å passe med dine boliger og kommersielle lokaler, og kan integreres med alarmsystemer. Elektrikere også kombinere disse løsningene med utendørs belysning for å gi større sikkerhet.

Få tilbud

Motta tilbud

Ønsker du å ringe?
TLF: +47 21 98 47 09

Motta tilbud

Ring oss nå

Tilbud / Befaring

Privatperson / bedrift?:

Område:

Tjeneste:

Tilbud / Befaring