Sikkerhet- og alarmsystemer ​

Vi installerer og foretar årlig kontroll og service på brann og tyverianlegg, både små og store anlegg. Ta kontakt for et tilbud! 

Elektrikere bør også tilby sikringsboks oppgraderinger for å ytterligere forbedre sikkerheten til dine elektriske komponenter. Nye sikringsskap tilbyr forskjellige elsikkerhet inkludert jordfeilbrytere, MCB-og RCBO tallet. Som en del av en oppgradering til ledninger nye eiendommer nye sikringsskap er ofte tilbydd for å forbedre sikkerheten til din bolig. I tillegg til disse tjenestene elektrikere også gjøre ledningene til nye bygge eiendommer, tilbygg, og vinterhager. Alt elektrisk arbeid elektrikere utfører i disse områdene vil bli testet og sertifisert av autoriserte elektrikere. Denne sertifiseringen vil opprettholde kravene til den Nordiske sikkerhetsstandard BS7671: 2001.

Testing og sertifisering

Elektrikere må sørge for at elektriske anlegg er trygge i hjemmet eller næringslokaler. Elektrisk testing bør utføres av en kvalifisert elektriker på bestemte perioder og er avhengig av type eiendom som blir testet. Elektrikere vil se etter eventuelle forringelse, og også på noen nye verk, som er nødvendig for å bringe installasjonen opp til gjeldende standarder.

Elektrikere bør teste og sertifisere elektrisk arbeid i samsvar med den norske standarden BS7671. Som med alle Norsk Standard BS7671: 2001 blir alltid oppdatert for å sikre den elektriske sikkerheten av din bolig. Elektrikere vil også informere deg om eventuelle andre britiske standarder som gjelder for din elektriske installasjon. Arbeid utført av elektrikere bør bare gjøres i samsvar med gjeldende forskrifter.

Elektrikere er kontinuerlig trent på de nyeste forskriftene som påvirker både innenlands og kommersielle egenskaper. Ulike treningssentre er tilgjengelige over hele Storbritannia for å støtte elektrikere med nytt regelverk for testing og sertifisering og andre elektriske krav.

sikkerhetsystem
elektroinstallasjon

Få tilbud

Motta tilbud

Ønsker du å ringe?
TLF: +47 21 98 47 09

Motta tilbud

Ring oss nå

Tilbud / Befaring

Privatperson / bedrift?:

Område:

Tjeneste:

Tilbud / Befaring